περισσοτερα

Αυτό που μαγεύει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή στο Κτήμα Ζαχαίος είναι η αυθεντικότητα του πετρόκτιστου αυτού χώρου, την οποία διακρίνει κανείς και στην τελευταία λεπτομέρεια των στοιχείων που τον απαρτίζουν.

Υπηρεσίες

Φτιάξε το κρασί σου

Μέσα από εκλεκτές ποικιλίες κρασιών μας, υπάρχει η δυνατότητα στους οινόφιλους, να συνθέσουν το δικό τους ιδιαίτερο κρασί.

Εκδηλώσεις

Το κτήμα Ζαχαίος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει κάθε είδους επαγγελματική εκδήλωση ή event.

Party

Στο κτήμα μας, μπορούμε να οργανώσουμε ένα αξέχαστο παιδικό πάρτι για το παιδί σας. Οι καταπράσινοι κήποι μας, η μεγάλη έκταση του χώρου για παιχν ...

Βάπτιση

Εδώ, σε αυτόν τον καταπληκτικό κτήμα με τον καταρράκτη, τον παραδοσιακό νερόμυλο, μπορούν τα μικρά σας αγγελούδια να ζήσουν ένα ξεχωριστό παραμύθι.

Γάμος

Σ΄ένα υπέροχο περιβάλλον, που συνδυάζει καλαισθησία και άψογη οργάνωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας προσδοκία, έτσι ώστε η εκδήλωσή σας, ...

Γευσιγνωσία οίνων – Οινοτουρισμός

Το κτήμα Ζαχαίος εδώ και χρόνια, διαθέτει ένα επιτυχημένο τμήμα διοργάνωσης επιμορφωτικών προγραμμάτων για τους οινολάτρες σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη μας πορεία στην οργάνωση και παρουσίαση επιμορφωτικών προγραμμάτων, αναδεικνύοντας έτσι, το θησαυρό της παράδοσής μας.

Προϊόντα

Οι λάτρεις των παραδοσιακών προιόντων, μπορούν να προμηθευτούν από το πρατήριο μας, μουσταλευριά, μουστοκούλουρα, πετιμέζι, κέικ μούστου, γλυκό σταφυλιού και πολλά άλλα γλυκίσματά μας.

Από το blog