...απο το 1908,

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ 
Στην καρδιά των Μεσογείων, σε μία αμπελουργική ζώνη βρίσκεται η Παιανία όπου το 1979  ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου αποφάσισε  να ιδρύσει την επιχείρησή  του πραγματοποιώντας έτσι το όνειρό του, δημιουργώντας ένα πρότυπο επισκέψιμο οινοποιείο, με την ονομασία Ζαχαίος (όνομα, που κληρονόμησε από την οικογένειά του).
Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών των ώθησαν στην δημιουργία ενός  κέντρου εκπαιδευτικών προγραμμάτων  και στην συνέχεια διεύρυνε τις υπηρεσίες του στην διοργάνωση  εκδηλώσεων( γάμο, βάπτιση, εταιρικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι, γευσιγνωσία οίνων, επισκέψεις ) .
.

Η παράδοση συνεχίζεται... 

Στην επιχείρηση  εργάζονται όλα τα μέλη της οικογένειας Παπακωνσταντίνου με αγάπη και  μεράκι ώστε, να είναι διασφαλισμένη η ποιότητα. Με πάθος και υπευθυνότητα, επιδιώκουν την αξιοπιστία και την ποιότητα, αξίες, που αποτελούν τα θεμέλια για την συνέχιση και την ανάπτυξη  της εταιρείας.
 

Το οινοποιείο μας απορροφά σχεδόν όλη τη δυναμική της Παιανίας, καθώς και άλλες εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιών απ’ όλη την Ελλάδα, όπως: μαλαγουζιά, ροδίτης, μοσχάτο, μοσχοφίλερο, ασύρτικο, σαββατιανό, καμπερνέ, σιράκ, μερλό κ.α. Μία υπερσύγχρονη οινοποιητική μονάδα, με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς (μηχανήματα γλευκοποίησης και ανοξείδωτες δεξαμενές με προστασία αζώτου και ψυκτικούς μανδύες, για την συγκράτηση των αρωμάτων) που συνθέτουν τους εκλεκτούς μας οίνους και διασφαλίζουν την ποιοτητά τους .

Κάβες με δρύινα βαρέλια και συστήματα υδροδότησης για την εξασφάλιση σταθερής θερμοκρασίας, ολοκληρώνουν την εικόνα της ποιότητας, που σχηματίζει ο οινόφιλος επισκέπτης από την πρώτη στιγμή στο χώρο μας.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ 
   Να αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας   προσφέροντας την
    ξεχωριστή  εμπειρία  σε προϊόντα και υπηρεσίες με δημιουργικότητα &
    καινοτομία, εξασφαλίζοντας την υγιή ανάπτυξη και κερδοφορία , λειτουργώντας
    σε αρμονικό περιβάλλον που εμπνέει και για το οποίο είμαστε  υπερήφανοι.