από το 1908... μέχρι σήμερα!

enel

Νηστίσιμο κεικ λαδιού με πορτοκάλι

Χτυπάμε στο μίξερ το λαδί με την ζάχαρη και τον χυμό πορτοκαλιού. Στην συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και το ξύσμα πορτοκαλιού. Όσο αυτά τα υλικά τα χτυπάμε στο μίξερ, σε άλλο μπολ βάζουμε την φαρινα κοσκινισμένη, την κανέλα, το γαρύφαλλο και τα ανακατεύουμε.

Κηραλοιφή

Το μελισσοκέρι είναι χρήσιμο σε άπειρες εφαρμογές, αποτελείται από 300 περίπου ουσίες και σε συνδυασμό με το ελαιόλαδο δίνουν μια αλοιφή πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, υδρογονάνθρακες και αντιοξειδωτικά που τρέφει το δέρμα, τονώνει την ελαστικότητά του και έχει καταπραϋντική,αντιφλογιστική, αντιμυκητησιακή, αντιβιοτική, επουλωτική, μαλακτική και αντιγηραντική δράση.

Μουστοκούλουρα

Ανακατεύουμε το λάδι με την ζάχαρη και στην συνέχεια προσθέτουμε τον μούστο. Διαλύουμε την αμμωνία και την σόδα μέσα στο κονιάκ και προσθέτουμε στο μείγμα.