Σ΄ένα υπέροχο περιβάλλον, που συνδυάζει καλαισθησία και άψογη οργάνωση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε σας προσδοκία, έτσι ώστε η εκδήλωσή σας, να μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους καλεσμένους σας. Στην καρδιά της Παιανίας, με πρόσβαση από λεωφόρο Λαυρίου και Αττική Οδό, θα βρεθείτε στο κτήμα μας, που υπόσχεται να σας κάνει, να ξεχάσετε όλα όσα γνωρίζατε για τις δεξιώσεις!

Περιπλανηθείτε στις όμορφες πετρόχτιστες γωνιές του κτήματος, απολαύστε τον νερόμυλό μας με τα τρεχούμενα νερά, περάστε από το γεφυράκι και επισκεφθείτε το πέτρινο κελάρι μας, όπου παλαιώνουμε τους εκλεκτούς μας οίνους και χαλαρώστε με τα μεθυστικά αρώματα που αναδύονται.

Απολαύστε το κρασί σας, σ’ ένα καταπράσινο ειδυλλιακό μέρος δίπλα στον καταρράκτη μας. Η πέτρα και το πράσινο που κυριαρχούν στο χώρο μας, προσδίδουν μια αίσθηση μοναδικής πολυτέλειας.

Σε περίπτωση, που οι καιρικές συνθήκες το απαιτήσουν, συνεχίζετε την δεξίωσή σας, στην πέτρινη αίθουσα με τους πολυελαίους δίπλα στον παραδοσιακό νερόμυλο.

Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος αφεθείτε στην εμπειρία μας (περιλαμβάνεται στην τιμή) όπου με γούστο και φινέτσα θα οργανώσουμε και θα στολίσουμε μοναδικά την δεξίωσή σας.